Overzicht nieuws

HBVL merkte ons op: Tongerse hotels laten toekomstige gasten binnenkijken via Virtual Reality

Een hotelkamer boeken via het internet is altijd een risicovolle zaak. Klanten weten namelijk nooit of de kamer er in werkelijkheid wel degelijk hetzelfde zal uitzien als op de foto. De broers Laurent en Corné Meertens, uitbaters van de hotels ‘t Huys Steyns en Caelus in Tongeren, komen daarom met een primeur in de markt van de kleinschalige logies: op voorhand binnenkijken via Virtual Reality.

Lees meer

10 beste tips voor Social Media marketing

Hoe maak je als bedrijf of organisatie optimaal gebruik van Social Media zoals Facebook, Twitter, of Linkedin? Een Facebook profiel of Twitter account aanmaken is niet zo moeilijk, maar hoe zet je deze sociale media in als effectief marketing- en communicatietool? Met deze 10 tips ben je een stap dichter bij succes!

Lees meer

Eerste Matty Award ooit is een feit!

De eerste 'Matty Award' ooit, een uitreiking voor de meest imposante 3D scan van het jaar, gaat naar het Oxford Museum of Natural History. Deze 3D virtualisatie brengt onvoorstelbare mogelijkheden met zich mee, en is gepast voor alle sectoren. Neem zeker eens een kijkje!

Lees meer

Ook een 3D Scan?

Ontvangt u graag vrijblijvend een offerte voor een 3D scan van uw zaak? Aarzel dan niet en vul onderstaand formulier in. Wij komen ons graag voorstellen met een gepaste offerte.

Offerte aanvragen